כניסה
למנויות
צרו קשר

פנקייק בננה ושיבולת שועל

פנקייק בננה ושיבולת שועל: 

רכיבים:
1 בננה
20 גרם סוכר קנים 
כף שמן קוקוס
חצי כוס חלב (מכל סוג שאוהבים, אני הכנתמ מחלב שקדים ואורז)
100 גרם שיבולת שועל (אפשרללא גלוטן לגרסה נטולת גלוטן)
1 כפית אבקת אפייה
חצי כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
מועכים ומערבבים או מבלנדרים ומכינים.
אני הכנתי מיני פנקייק קטנטנים, כל כף = מיני פנקייק.

מומלץ לכסות את המחבת עם מכסה לאחר שיוצקים את הבלילה למחבת, נחכה ממש כמה שניות והופכים את הטורטיות, זה סיייע להן לצאת אוריריות יותר)

אני מכינה ללא שימון המחבת, משתמשת בטכניקה שלי של הכנת הטורטיות (הסבר למטה)

יצאו לי 18 מיני פנקייק.

איך נתייחס?
כל הכמות 9 מנות פחמימה.
ניתן להקפיא עם הפרדה של נייר אפייה.

ניתן לתכנן כמנת פינוק ולהנות כמעט מכל הכמות כמנת פינוק!

הבן שלי כבר ביקש שאכין לו את זה ביום שישי לבית הספר ואיתן ישר ביקש שאקח גם אותו בחשבון ????

המתכון מתאים גם לטבעונים (בהתאם לסוג החלב שתבחרו) ו/או לאלרגים לביצים/גלוטן וכד'.

 

אני ממליצה על מחבת הפנקייקים של Food Appeal 
היא מעולה גם להכנת טורטיות וניתן להכין ללא שימון המחבת כלל,  אם נעזרים בטורטיות טריק שלי ומחממים את המחבת היטב ע"י הרתחת מים במחבת לפני ההכנה, ריקון המים ואז גם יוצא מושלם החל מהטורטייה הראשונה.

להאמין. לפעול. להגשים.